Приказ на пријави од Feb 12, 2012 до Apr 01, 2024 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-5 of 864 Статистика

Само КУРВИТЕ И ПЕДЕРИ ГАЗОЛИЖАЧИ СЕВЕРЏАНИ се подсмеваат 0 Верифицирано

20:40 Mar 31, 2024

На ден 31.03.2024 година, во 20:40 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа, политичка припадност и родова основа, како... Повеќе информации » « помалку

Прилеп

Говор на омраза кон ЛГБТ заедницата 0 Верифицирано

21:25 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024,во Instagram има коментар на име slavcobocevski кој повикува на говор на омраза и тоа “Кај ги наоѓаат овие шлајмови... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Говор на омраза кон ЛГБТ заедницата 0 Верифицирано

12:24 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024,во Instagram има коментар на име Keysersozzeee кој повикува на говор на омраза и тоа “Samo za vo gasna komora ste... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Говор на омраза врз основа на родов идентитет и сексуална ориентација 0 Верифицирано

12:00 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024 година, објавен е говор на омраза врз родова основа и сексуална ориентација, како коментар на инстаграм објава, од профилот... Повеќе информации » « помалку

Прилеп

ЕУ е дебилска марионета полна со педери и дебилски родови 0 Верифицирано

10:33 Mar 30, 2024

На ден 30.03.2024-та, во 10:33 часот, од твитер профилот @svoja_na_svoeto, забележан е говор на омраза поради политичка припадност и сексуална... Повеќе информации » « помалку

Скопје

1-5 of 864 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Верификација

Откажи Повеќе опции

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
2451 0.55 97.18%