Верифицирано

'' КОМУЊАРСКА , ШИПТАРСКИ јазик ''

12:53 Jan 30 2019 Скопје

Опис
На ден 30.01. ( Среда) 2019 година , лицето Викторија Ангелова на социјален медиум - фејсбук при предходна објава на фејсбук портал Следиме која гласи '' лути градоначалници поради тоа што не разбираат Албански '' ја објавува и пишува : '' ВЕЖБАЈ ПИЗДАТИ МАТЕРИНА КОМУЊАРСКА на ШИПТАРСКИ јазик!!!! ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN -1