Верифицирано

Само шиптар во оваа држава просперира

13:01 Feb 4 2019 Скопје

Опис
На ден 04.02.2019-та година, во 13:01 часот, на твитер профилот на @vodacot е регистриран говор на омраза поради различна етничка припадност. Авторот на постот вели дека „Само шиптар во оваа држава просперира“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0