Верифицирано

Осмо светско чудо се педерите

11:40 Nov 26 2020 Скопје

Опис
На ден 26.10.2020-та година, во 11:40 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @SevernaNikogas. Во твитот пишува „осмото светско чудо се педерите. Не можат да се размножуваат, а секој ден ги има се повеќе...“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0