Неверифицирани

Нема нешто што Пиљарот неможе да продаде.

00:38 Nov 16 2020 Скопје

Нема нешто што Пиљарот неможе да продаде. Нема нешто што Пиљарот неможе да продаде. Нема нешто што Пиљарот неможе да продаде. Нема нешто што Пиљарот неможе да продаде. Нема нешто што Пиљарот неможе да продаде.
Опис
На фб страна @ПолитичкиЦиркус е објавена објава околу изјавата на премиерот на Зоран Заев со актуелната ситуацијата со Р.Бугарија каде се нотирани коментари со говор на омраза поради етничка и политичка пропаднот и сексуална ориентација.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0