Верифицирано

Говор на омраза на твитер кон албанското население и членовите на албанаските политички партии во РСМ.

13:33 Apr 19 2021 Скопје

Говор на омраза на твитер кон албанското население и членовите на албанаските политички партии во РСМ. Говор на омраза на твитер кон албанското население и членовите на албанаските политички партии во РСМ. Говор на омраза на твитер кон албанското население и членовите на албанаските политички партии во РСМ.
Опис
Говор на омраза на твитер кон албанското население и членовите на албанаските политички партии во РСМ со зборовите „шиптар“, „шиптари“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0