Верифицирано

Аллах е Педер

20:35 May 25 2020 Скопје

Аллах е Педер Аллах е Педер Аллах е Педер Аллах е Педер Аллах е Педер Аллах е Педер Аллах е Педер
Опис
На фб профил @Налетдасесторите е објавено слика од споменикот на УЧК околку изјавата на градоначалникот на Скопје Петре Шилегов околу рушење на објекти и се лоцирани коментари кон етничка и политичка припадност и говор на омраза поради религија и религиско уверување.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0