Верифицирано

Дали Мухамед постоел ?

22:17 May 25 2020 Скопје

Дали Мухамед постоел ? Дали Мухамед постоел ?
Опис
На фб група Добро утро Македонци од страна на Игор Горевски константно шири говор на омраза и раздор врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа во оваа група.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 2

Повеќе пријави

Белви

15:10 Mar 31, 2024

Скопје, 0 Kms

Месец на гордоста

14:23 Jun 14, 2022

Скопје, 0 Kms

Шверцери скандираат “Уби, уби, Србина”

09:52 Jul 27, 2022

Градски стадион, 0 Kms