Верифицирано

Да ви се посерам во вашиот Алах

00:00 Jul 2 2020 Скопје

Да ви се посерам во вашиот Алах Да ви се посерам во вашиот Алах Да ви се посерам во вашиот Алах Да ви се посерам во вашиот Алах Да ви се посерам во вашиот Алах
Опис
На фб портал на Канал5 објави,објава каде гола уметничка позира врз џамија во Загреб и се лоцирани коментари со говор на омраза поради религиско уверување и пол.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0