Верифицирано

Се молат циганите да не ги газат каблите

20:48 Mar 24 2021 Скопје

Опис
На ден 24.03.2021-та година, во 20:48 часот, нотиран е говор на омраза поради социјално потекло, објавен од твитер профилот @Dude65055270. Во твитот пишува „Се молат циганите да не газат каблите. Ова веќе нема смисла.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0