Верифицирано

Говор на омраза на твитер кон евреите во Израел.

00:08 May 12 2021 Скопје

Говор на омраза на твитер кон евреите во Израел.
Опис
Говор на омраза на твитер кон евреите во Израел, повикувајќи на насилство преку вознобување на геноциодт од Втората светска војна.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

13:27 Jun 03, 2014

Скопје, 0 Kms

ЛГБТИ - Хелсиншки

02:01 Jun 28, 2023

Скопје, 0 Kms

Парада низ Скопје

19:41 Jun 24, 2023

Скопје, 0 Kms

Почитичка основа говор на омраза

21:33 Feb 26, 2024

Скопје, 0 Kms