Верифицирано

Случајот Латас/Лазаров повод за говор на омраза, сексуално насилство, род, сексуална ориентација

14:12 Feb 19 2023 Скопје

Случајот Латас/Лазаров повод за говор на омраза, сексуално насилство, род, сексуална ориентација Случајот Латас/Лазаров повод за говор на омраза, сексуално насилство, род, сексуална ориентација
Опис
Коментари на статус на Фејсбук кои содржат говор на омраза врз основа на род и сексуална ориентација
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0