Верифицирано

Говор на омраза против роми

15:26 Jul 9 2023 Интернет

Говор на омраза против роми Говор на омраза против роми Говор на омраза против роми
Опис
На објава на Инфомакс по повод околу тепачка која се случила на 07.07 забележани се коментари со навредлива содржина, но и коментар со говор на омраза од профилот Тони Кукуновски, со содржина „А во шутка нема заебанција,недај боже да се најдеш таму не се знае кој од која страна удара да не јаде човек цигански ќутек жив и здрав од таму не излагаш“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0