Верифицирано

Гнасни педери гнасотија невидена

23:56 Aug 8 2023 Скопје

Гнасни педери гнасотија невидена Гнасни педери гнасотија невидена
Опис
На ден 08.08.2023 година, во 23:56 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова припадност, родова и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава од профилот @Pasa Passa. Во коментарот пишува: „Гнасни педери гнасотија невидена сигурно скратил му го правото на секс болен педер гнасен за вас само хангаре големи и да ве пуштат там сите на едно место ебајте се ебајте си мајката ако сакате барем ќе нема да ширете болести скрначи крвта расипана да ви га ебам.“
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа,Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0