Верифицирано

СЕКСИЗАМ И БРУТАЛНИ НАВРЕДИ

23:40 Jan 1 2017 Скопје

СЕКСИЗАМ И БРУТАЛНИ НАВРЕДИ СЕКСИЗАМ И БРУТАЛНИ НАВРЕДИ СЕКСИЗАМ И БРУТАЛНИ НАВРЕДИ
Опис
Навреди насочени кон ракометарката Ива Стојкова во кој има закани на база на сексуални напади.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0