Приказ на пријави од Feb 12, 2012 до Apr 01, 2024 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
456-460 of 546 Статистика

Говор на омраза во коментар 0 Верифицирано

13:22 Jan 31, 2017

Во коментар на текст со наслов „ЗАЕВ СО СИГУРНОСТ НЕМА ДА БИДЕ ПРЕМИЕР: Македонија нема да биде водена од аболициран криминалец, ниту... Повеќе информации » « помалку

Интернет портал

заев 0 Неверифицирани

23:19 Jan 24, 2017

Говор на омраза поради политичка припадност/ Повеќе информации » « помалку

Скопје

Говор на омраза во коментари на фејсбук 0 Верифицирано

22:27 Jan 15, 2017

Коментари кои изобилуваат со говор на омраза врз повеќе основи односно етничка припадност и сексуална ориентација. Повеќе информации » « помалку

Скопје

tearce 0 Верифицирано

13:00 Dec 27, 2016

Говор на омраза поради политичка припадност Повеќе информации » « помалку

Скопје

груевски 0 Верифицирано

11:22 Dec 21, 2016

Говор на омраза поради политичка припадност Повеќе информации » « помалку

Скопје

456-460 of 546 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Верификација

Откажи Повеќе опции

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
2451 0.55 97.18%