ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

2446-2450 of 2495 ui_main.reports

говор на омраза по етничка основа 0 ui_main.verified

13:41 Jun 09, 2014

Сликан натпис на кој пишува СМРТ ЗА ШИПТАРИ воблизина на населба Тафталиџе. ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза кон жените 0 ui_main.verified

13:04 Jun 09, 2014

На сајтот majkatiitatkoti.com, беше објавен коментар на темата доење бебиња во јавност, при што насловот е „Го дои бебето у кафич пошо... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Skopje, Macedonia (FYROM)

Говор на омраза 0 ui_main.unverified

13:27 Jun 03, 2014

Говор на омраза е забележан на интернет порталите како и на кошаркарскиот натпревар помѓу Работнички и МЗТ. ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

говор на омраза по етничка основа 0 ui_main.unverified

11:19 May 30, 2014

Говор на омраза е забележан на интернет порталите. ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Тетово

2446-2450 of 2495 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2495 0.56 97.23%