Верифицирано

„ Се знае што треба - Тепање и Плин“

17:25 Jan 31 2020 Скопје

„ Се знае што треба - Тепање и Плин“ „ Се знае што треба - Тепање и Плин“
Опис
На facebook страна ѕидот на сообраќајниот срам е постирано дека е блокиран патот Прилеп - Ресен од страна на Ромите од Бајро каде е лоцирано коментари кои поддржуват и оправдуват геноцид
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0