Верифицирано

„Сапун како Хитлер што правел“

17:33 Jan 31 2020 Скопје

„Сапун како Хитлер што правел“
Опис
На објава на видеото каде беа нападнати Кинези во Скопје е лоцирано коментар со поддржување и оправдување на геноцид.
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0