Верифицирано

Само Хитлер и гасна комора

01:17 Jul 27 2020 Скопје

Само Хитлер и гасна комора Само Хитлер и гасна комора Само Хитлер и гасна комора Само Хитлер и гасна комора Само Хитлер и гасна комора Само Хитлер и гасна комора Само Хитлер и гасна комора Само Хитлер и гасна комора Само Хитлер и гасна комора
Опис
На фб група #СловоПротивСектите објави видео од парада на гордоста каде се лоцирани коментари со говор на омраза поради сексуална ориентација и оправдување на геноцид.
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0