Верифицирано

За педери и лудаци од СДС гласаат само педери и лудаци

18:41 Dec 23 2020 Скопје

Опис
На ден 23.12.2020-та година, во 18:41 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет/политичка припадност, објавен од твитер профилот @itriot_mudrec. Во твитот пишува „За педери и лудаци од СДС гласаат само педери и лудаци, а да и сите што не се нормални и лопови.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0