Верифицирано

Мислења на твитер со говор на омраза за образовна програма на МРТ.

09:46 Apr 21 2021 Скопје

Мислења на твитер со говор на омраза за образовна програма на МРТ. Мислења на твитер со говор на омраза за образовна програма на МРТ.
Опис
Мислења на твитер со говор на омраза за образовна програма на МРТ, исполнети со омраза кон сите сексуални ориентации различни од традиционалната, хетеросексуалност.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0