Верифицирано

Реакции со говор на омраза на коментар на твитер со поддршка за образовната програма на МРТ.

10:18 Apr 21 2021 Скопје

Реакции со говор на омраза на коментар на твитер со поддршка за образовната програма на МРТ. Реакции со говор на омраза на коментар на твитер со поддршка за образовната програма на МРТ. Реакции со говор на омраза на коментар на твитер со поддршка за образовната програма на МРТ. Реакции со говор на омраза на коментар на твитер со поддршка за образовната програма на МРТ. Реакции со говор на омраза на коментар на твитер со поддршка за образовната програма на МРТ.
Опис
Реакции со говор на омраза на коментар на твитер со поддршка за образовната програма на МРТ, во кои изобилува користењето на говор на омраза кон припадниците на LGBTQ+ заедницата.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0