Верифицирано

Коментар со говор на омраза во однос на геј популацијата.

22:09 Jul 9 2021 Скопје

Коментар со говор на омраза во однос на геј популацијата. Коментар со говор на омраза во однос на геј популацијата.
Опис
Коментар со говор на омраза во однос на геј популацијата, нарекувајќи ги педери.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0