Верифицирано

Северџаните се нација составена од говнари, ороспии и по некој педер

11:46 Jan 27 2020 Скопје

Опис
На ден 27.01.2020-та година, во 11:46 часот е нотиран говор на омраза поради политичка припадност/сексуална ориентација и родов идентитет/род и пол, објавен од твитер профилот @Efto_Antivirus. Во споделениот пост, авторот напишал „Северџаните се нација составена од говнари, ороспии и по некој педер.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0