Верифицирано

Како до пари од ЕУ – направи проект за педери

12:19 Mar 30 2020 Скопје

Опис
На ден 30.03.2020-та година, во 12:19 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @iKokkii. Тој пишува „Како до пари од ЕУ?! Направи некоја апликација/проект за педери и еве ти лова до крова.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0