Верифицирано

Навреда и повикување на омраза

23:36 Mar 7 2014 Фејсбук

Навреда и повикување на омраза
Опис
Помеѓу коментарите на објавите на страницата на Стево Пендаровски на Фејсбук, се појави коментар кој навредува и повикува на омраза, а постои можност да биде протолкуван и како повик за насилство. Истиот се однесува кон припадниците и симпатизерите на партијата ВМРО ДПМНЕ.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Графит

13:00 Jun 29, 2014

Skopje, Macedonia (FYROM), 0.17 Kms

Хомофобичен говор на Фејсбук

20:58 May 07, 2014

Фејсбук, 0.28 Kms

Фотомонтажа на Фејсбук

22:47 Feb 16, 2014

Фејсбук, 0.28 Kms

Говор на омраза - жени

13:46 Mar 12, 2014

urbancult.mk, 0.28 Kms

За студентските домови

12:00 Mar 16, 2014

Фејсбук, 0.28 Kms