Верифицирано

Фотомонтажа на Фејсбук

22:47 Feb 16 2014 Фејсбук

Фотомонтажа на Фејсбук
Опис
На Фејсбук страната Шетај Бранко се појави фотомонтажа со ликовите на неколку лица од различни аспекти на политичката сфера. Коментарите имаат партиска, етничка и родова димензија и ги поддржуваат постоечките негативни стереотипи.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза - жени

13:46 Mar 12, 2014

urbancult.mk, 0 Kms

Хомофобичен говор на Фејсбук

20:58 May 07, 2014

Фејсбук, 0 Kms

За студентските домови

12:00 Mar 16, 2014

Фејсбук, 0 Kms

Навреда и повикување на омраза

23:36 Mar 07, 2014

Фејсбук, 0.28 Kms