Верифицирано

Хомофобичен говор на Фејсбук

20:58 May 7 2014 Фејсбук

Хомофобичен говор на Фејсбук Хомофобичен говор на Фејсбук
Опис
Откако на Фејсбук страницата на plusinfo.mk беа објавени линкови до статии во кои се зборува за намерата за стапување во брак во странство помеѓу актерот Петар Стојковиќ и неговиот партнер, под објавите беа напишани различни хомофобични коментари, во кои се користат вулгарности и лицата со хомосексуална ориентација се претставуваат како болни лица.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Фотомонтажа на Фејсбук

22:47 Feb 16, 2014

Фејсбук, 0 Kms

Говор на омраза - жени

13:46 Mar 12, 2014

urbancult.mk, 0 Kms

За студентските домови

12:00 Mar 16, 2014

Фејсбук, 0 Kms

Навреда и повикување на омраза

23:36 Mar 07, 2014

Фејсбук, 0.28 Kms