Верифицирано

За студентските домови

12:00 Mar 16 2014 Фејсбук

За студентските домови За студентските домови За студентските домови
Опис
На Фејсбук профилот на Јанко (Јади Бурек), можеше да се види како пренесува статус од Стиховен калибар, со следниот текст: „Најавено е реновирање на студентските домови... Македонија конечно ќе добие современи јавни куќи...“ Во продолжение, имаше реакција и на maktel.mk.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Фотомонтажа на Фејсбук

22:47 Feb 16, 2014

Фејсбук, 0 Kms

Говор на омраза - жени

13:46 Mar 12, 2014

urbancult.mk, 0 Kms

Хомофобичен говор на Фејсбук

20:58 May 07, 2014

Фејсбук, 0 Kms

Навреда и повикување на омраза

23:36 Mar 07, 2014

Фејсбук, 0.28 Kms