Верифицирано

На ден 19.10 на објава на инфомакс забележани коментари со говор на омраза на основа на сексуална ориентација

09:26 Oct 31 2023 интернет

На ден 19.10 на објава на инфомакс забележани коментари со говор на омраза на основа на сексуална ориентација На ден 19.10 на објава на инфомакс забележани коментари со говор на омраза на основа на сексуална ориентација На ден 19.10 на објава на инфомакс забележани коментари со говор на омраза на основа на сексуална ориентација
Опис
На ден 19.10 на објава на инфомакс забележани коментари со говор на омраза на основа на сексуална ориентација насочени против наследникот на Ципрас.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0