ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1826-1830 of 2451 ui_main.reports

Говор на омраза 0 ui_main.verified

21:34 Jan 12, 2020

Говор на омраза поради етничка припаднос кон градоначалникот на Општина Шуто Оризари Курто Дудуш. ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Одродени педери, лезбејки и велепредавници - дел од СДС 0 ui_main.verified

03:55 Jan 12, 2020

На ден 12.01.2020-та година, во 03:55 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет/политичка припадност,... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Градоначалник педер 0 ui_main.verified

23:08 Jan 10, 2020

На локалниот прилепски поратал маркукуле.мк, беше објавен тест во кој се наведува дека градоначалникот на Прилеп не ја примил детската бадникова... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Цркнете северџани еден да не остане – за свет без комуњари и шиптари 0 ui_main.verified

11:05 Jan 10, 2020

На ден 10.01.2020-та година, во 11:05 часот е нотиран говор на омраза поради политичка припадност/етничка припадност, објавен од твитер профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Педери и лезбејки изгнетете се во дуп 0 ui_main.verified

02:07 Jan 10, 2020

На ден 10.01.2020-та година, во 02:07 часот е забележан говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

1826-1830 of 2451 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2451 0.55 97.18%