Showing Reports From Feb 12, 2012 to May 01, 2023 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1831-1835 of 1897 Reports

Говор на омраза 0 Unverified

13:41 Aug 25, 2014

Говорот на омраза е забележан на интернет порталите.Како и во емисијата Очи в очи на телевизија 24вести од страна на гледачи врз основа на сексуална... More Information » « Less Information

Скопје

Говор на омраза 0 Verified

10:24 Aug 16, 2014

Говорот на омраза е забележан на интернет порталите. More Information » « Less Information

Скопје

Говор на омраза 0 Verified

13:07 Aug 03, 2014

Говорот на омраза е забележан по интернет порталите како и графити испишани по градот. More Information » « Less Information

Битола

Говор на омраза во статија објавена во дневниот весник „Вечер“ 0 Verified

00:58 Jul 22, 2014

Цитат: "Двете заедници"... Ни го соопшти идентитетот Викторија Нуланд, најпознатата сопственичка на сендвичара во светот. Ме интересира... More Information » « Less Information

Скопје

1831-1835 of 1897 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1897 0.46 96.68%