Приказ на пријави од Feb 12, 2012 до May 05, 2024 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-5 of 181 Статистика

ШИПТАРСКИ СЛУГИ СЕВЕРНИ Гнасни 0 Верифицирано

08:27 Apr 29, 2024

На ден 29.04.2024 година, во 08:27 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка и национална припадност и политичка ориентација,... Повеќе информации » « помалку

Прилеп

Збриши ги од земјава овие монструми 0 Верифицирано

08:24 Apr 07, 2024

На ден 07.04.2024 година во 08:24 објавен е говор на омраза врз родова основа и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава со видео,... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Стрелај бре ова гомнава 0 Верифицирано

23:03 Apr 06, 2024

На ден 06.04.2024 година во 23:03 објавен е говор на омраза врз родова основа и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава со видео,... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Гнаси само Хитлер да ве очисти 0 Верифицирано

17:36 Apr 06, 2024

На ден 06.04.2024 година во 17:36 објавен е говор на омраза врз родова основа и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава со видео,... Повеќе информации » « помалку

Велес

Што не ве рокне Путин незнам 0 Верифицирано

14:44 Apr 06, 2024

На ден 06.04.2024 година во 14:44 објавен е говор на омраза врз родова основа и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава со видео,... Повеќе информации » « помалку

Скопје

1-5 of 181 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Верификација

Откажи Повеќе опции

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
2495 0.56 97.23%