ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

6-10 of 2144 ui_main.reports

Сексуални работнички 0 ui_main.verified

07:48 Sep 26, 2023

На ден 26.09.2023 во 7:48 am на Фејсбук од страна на порталот Sakam Da Kazam е објавен пост со наслов: „ ЧЕТИРИ СЕКСУАЛНИ РАБОТНИЧКИ ЌЕ... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Грозоморно убиство во Кочани 0 ui_main.verified

15:16 Sep 25, 2023

На ден 25.09.2023 во 3:16 pm на Фејсбук од страна на порталот Канал 5 Телевизија е објавен пост со наслов: „ Грозоморно убиство во Кочани,... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Ќе ви наметнат педери, лезбејки, ќе ве оддалечат од црквите на ними то им е и целта 0 ui_main.verified

07:33 Sep 25, 2023

На ден 25.09.2023 година, во 19:33 часот, објавен е говор на омраза врз основа на род и сексуална ориентација, како фејсбук објава од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Нинџи по улици, да не знајш дали носи калашников или бомби! 0 ui_main.verified

22:58 Sep 20, 2023

На ден 20.09.2023 година, во 22:58 часот, објавен е говор на омраза врз основа на религија, етничка и национална основа, како коментар на фејсбук... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

Говор на омраза врз основа на пол и род 0 ui_main.verified

11:36 Sep 20, 2023

На ден 20.09.2023 година, во 11:36 часот, објавен е говор на омраза врз основа на полова и родова основа, како коментар на фејсбук објава од... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

6-10 of 2144 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2144 0.5 96.78%