Верифицирано

„Циганко и ороспијо“ - Лила

16:22 Jan 31 2020 Скопје

„Циганко и ороспијо“ - Лила „Циганко и ороспијо“ - Лила „Циганко и ороспијо“ - Лила „Циганко и ороспијо“ - Лила „Циганко и ороспијо“ - Лила „Циганко и ороспијо“ - Лила „Циганко и ороспијо“ - Лила „Циганко и ороспијо“ - Лила „Циганко и ороспијо“ - Лила
Опис
На facebook статус на новинарот и тв водителот Миленко Неделковски постира за случајот рекет каде водителката Лила Стојановска е повикана на суд за да даде изјава а новинарот Миленко објавувајки статус за Лила врши и поттикнува со неговите обожаватели говор на омраза поради етничка припадност,боја на кожа и поради пол.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0