Верифицирано

Пораки испратени до администраторите на Шетај Бранко

01:39 Mar 19 2014 Фејсбук

Пораки испратени до администраторите на Шетај Бранко
Опис
Реакции испратени во Фејсбук сандачето на страницата Шетај Бранко. Истите содржат експлицитен говор на омраза врз основа на политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN -1

Повеќе пријави

За студентските домови

12:00 Mar 16, 2014

Фејсбук, 0 Kms

Говор на омраза - жени

13:46 Mar 12, 2014

urbancult.mk, 0 Kms

Фотомонтажа на Фејсбук

22:47 Feb 16, 2014

Фејсбук, 0 Kms

Хомофобичен говор на Фејсбук

20:58 May 07, 2014

Фејсбук, 0 Kms

Навреда и повикување на омраза

23:36 Mar 07, 2014

Фејсбук, 0.28 Kms