Верифицирано

Родово базиран говор на омраза кон министерката за одбрана

11:07 Mar 14 2022 Скопје

Опис
Забелезан е родово базиран говор на омраза кон министерката за одбрана само заради тоа што е жена. Упатувани се погрдни зборови за нејзиниот изглед.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1