Showing Reports From May 05, 2013 to Jul 28, 2022 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
21-25 of 1784 Reports

Малку е за таквата гордост 0 Verified

12:55 Jul 02, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook, поконкретно на фејсбук страната @Кamaj.net. На оваа страна објавена е вест за вооружениот... More Information » « Less Information

Прилеп

Состав на прајдот 0 Verified

12:35 Jul 02, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter. Твитер профилот @Buchk, преку свој твит шири и предизивкува ширење на говор на омраза... More Information » « Less Information

Скопје

Педерската забава опасност за инфективна 0 Verified

12:21 Jul 02, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter. Твитер профилот @petnaesetdotri во својот твит вели: „Што вели инфективна за... More Information » « Less Information

Скопје

Скопје лезбопедерана 0 Verified

12:01 Jul 02, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Facebook. Веб порталот @24info.mk на нивниот официјален фејсбук профил имаат објавено вест поврзана... More Information » « Less Information

Скопје

Шиптари одлучуваат за Македонија 0 Verified

11:47 Jul 02, 2022

Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа @Twitter, поконкретно на твитер профилот @MKDProLet, поврзан со актуелната политичка ситуација... More Information » « Less Information

Скопје

21-25 of 1784 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1784 0.53 96.47%