Приказ на пријави од Feb 12, 2012 до Apr 01, 2024 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
26-30 of 63 Статистика

Порано имаше еснаф во чаршија и педери и Алах Џелешану педер 2. 0 Верифицирано

21:09 Dec 13, 2020

На социјалната мрежа @Twitter од страна на профилот @ petrevski_toni e објавен твит со говор на омраза поради сексуална ориентациа и религиско... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Во мојот речник шиптар е било кој муслиман што ни се тера ни се води. 0 Верифицирано

00:08 Nov 16, 2020

На социјалната мрежа @Twitter од страна на профилот @Konzulka е нотиран говор на омраза поради етничка припадност и поради религиско уверување Повеќе информации » « помалку

Скопје

Сите кои не се со МПЦ, се лудаци или платеници! 0 Верифицирано

09:39 Oct 27, 2020

Почитувани, сакаме да пријавиме говор на омраза и индискретно повикување на загрозување на безбедноста на сите граѓани, кои не се припадници... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Глуп Муслиман 0 Верифицирано

18:58 Oct 02, 2020

На социјалната мрежа @tiktok е објавено е видео од страна на профилот @selimsaiti како е качен на врвот на крстот на Водно , каде се лоцирани... Повеќе информации » « помалку

Скопје

Племе муслиманско гнасно 0 Верифицирано

17:00 Jul 26, 2020

На фб портал #360Степени е објавена изјавата на Али Ахмети во однос на тоа што лидерот на СДСМ даде изјава дека време е на ДУИ да биде опозиција... Повеќе информации » « помалку

Скопје

26-30 of 63 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Верификација

Откажи Повеќе опции

Вид на говор

Кривични дела

Отежителни околности

Дали говорот на омраза е предизвикан од лажни вести?

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Тежина

Висина

Приближна возраст

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
2451 0.55 97.18%