ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

6-10 of 2347 ui_main.reports

Патологија во служба на сатаната 0 ui_main.verified

10:05 Feb 16, 2024

На ден 16.02.2024 година, во 10:05 часот, објавен е говор на омраза врз основа на род и сексуална ориентација, како коментар на фејсбук објава... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза 0 ui_main.verified

00:01 Feb 16, 2024

Говор на омраза кон Македонија е сликата објавена на твитер ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Говор на омраза кон Македонците 0 ui_main.verified

11:23 Jan 30, 2024

Говор на омраза кон Македонците од Твитер корисник Лъчезар Кожухарски @pRChlHvR0jHuF6e мамето ви посрбено да ебем..... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Средба Митрески-Гир 0 ui_main.verified

18:02 Jan 29, 2024

На ден 29.01.2024 во 6:02 pm на Фејсбук од страна на порталот Sloboden Pecat е објавен пост со наслов: „ Средба Митрески-Гир: Од било... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Да стане Гоце со дружината сите до еден ќе ве стрела 0 ui_main.verified

14:21 Jan 29, 2024

На ден 29.01.2024 година, во 14:21 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа, како коментар на фејсбук објава од профилот... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Струмица

6-10 of 2347 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2347 0.53 97.06%