Showing Reports From Feb 12, 2012 to May 01, 2023 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
16-20 of 1897 Reports

Кај сте бе педери 0 Verified

23:38 Apr 16, 2023

На ден 16.04.2023, во 11:38 часот, регистрирано е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, од твитер профилот @Lazovski11,... More Information » « Less Information

Скопје

Шиптарите ви го земаа цело Скопје 0 Verified

23:12 Apr 14, 2023

На ден 14.04.2023 година, во 23:12 часот, објавен е говор на омраза врз основа на етничка припадност од профилите @AllenNach и Babyblue4433.... More Information » « Less Information

Скопје

Ден на педерите - сите имаат некој ден 0 Verified

12:51 Apr 12, 2023

На ден 12.04.2023-та година, во 12:51 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, од твитер профилот... More Information » « Less Information

Скопје

На Татарите местото им е на бесилка 0 Verified

21:05 Apr 11, 2023

На ден 11.04.2023 година, во 21:05 часот, е нотиран е говор на омраза поради различна национална припадност, како коментар од твитер профилот... More Information » « Less Information

Скопје

ИНТЕГРА 0 Verified

11:29 Apr 11, 2023

На 11.04.2023 година на порталотите 24info.mk, a1on, Vecer mk, Netpress беше објавен текст со наслов „Не примерен притисок врз јавноста... More Information » « Less Information

Скопје

16-20 of 1897 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1897 0.46 96.68%