ui_main.showing_reports_from ui_main.change_date_range

1-5 of 2144 ui_main.reports

Шиптарите со коката три држави створија! 0 ui_main.verified

09:25 Oct 01, 2023

На ден 01.10.2023 година, во 09:25 часот е нотиран е говор на омраза поради етничка припадност од твитер профилот @IlindenNob. Во твитот пишува... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Повторно плука и омаловажува се македонско - демек они 'Шиптарите' многу јакиот фактор 0 ui_main.verified

20:34 Sep 30, 2023

На ден 30.09.2023, во 20:34 часот, од твитер профилот @Dalibor_81, забележан е говор на омраза поради етничка припадност. Во коментар на твит... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Убиецот Усеин Рашидов 0 ui_main.verified

11:49 Sep 27, 2023

На ден 27.09.2023 во 11:49 am на Фејсбук од страна на порталот A1on.mk е објавен пост со наслов: „ Ова е убиецот кој со 40 убоди усмрти... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

оштета на сексуални работнички 0 ui_main.verified

07:03 Sep 27, 2023

На ден 27.09.2023 во 7:03 am на Фејсбук од страна на порталот Приказни од булеварот е објавен пост со наслов: „ Државата треба да им исплати... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Скопје

Мора под хитно да се превземе воена акција против овие сепаратисти и терористи ова шиптарско племе мора да се исчисти 0 ui_main.verified

10:05 Sep 26, 2023

На ден 26.09.2023 година, во 10:05 часот, објавен е говор на омраза врз етничка и национална основа, како фејсбук објава од профилот @nikolce.bosilkov.3.... ui_main.more_information » « ui_main.less_information

Прилеп

1-5 of 2144 ui_main.reports

ui_main.filter_reports_by

ui_main.clear ui_main.category

ui_main.clear ui_main.location

ui_main.clear ui_main.type

ui_main.clear ui_main.media

ui_main.clear ui_main.verification

ui_main.clear ui_main.custom_fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

ui_main.total_reports ui_main.avg_reports_per_day % ui_main.verified
2144 0.5 96.78%