Верифицирано

Ме разбуди кошмар во кој бев присилуван да сум педер или муслиман

21:52 May 10 2020 Скопје

Опис
На ден 10.05.2020-та, во 21:52 часот, забележан е говор на омраза поради етничка припадност/религија и религиско уверување, објавено од твитер профилот @isposran. Во твитот пишува „Сабајле ме разбуди кошмар во кој бев присилуван или да сум педер или муслиман. Морав едно да одберам. И во сонот калкулирав кои би биле последиците од двата избора. Грозно во секој случај. Не памтам дали се решив на крајот.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Белви

15:10 Mar 31, 2024

Скопје, 0 Kms

Гнасни педери гнасотија невидена

23:56 Aug 08, 2023

Скопје, 0 Kms

Изјава на Касами

18:37 Aug 13, 2023

Скопје, 0 Kms

Тема на денотсо Моника Зајкова

21:05 Jul 01, 2023

Скопје, 0 Kms