Верифицирано

Рада најубава политичарка – изгледа мажите ни се сите педери

23:10 Oct 31 2020 Скопје

Опис
На ден 31.10.2020-та година, во 23:10 часот е нотиран говор на омраза поради род и пол/сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер @majkatibre. Во постот пишува „Машката популација во Севрџганија во 10 најубави политичарки ја вброиле Рада. Рада човече!!!! Или го наместиле гласањето или машката популација ни се све педери. Трето нема! А бе нема!!!“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0